Wij heten je van harte welkom. Dringende vragen of bijstand nodig? Bel 09 335 55 55.
Pensioen Marleen De Wispelaere

Na meer dan 40 jaren als verzekeringsagent gaat Marleen De Wispelaere met pensioen op 1 juli 2024.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Na meer dan 40 jaren als verzekeringsagent gaat Marleen De Wispelaere met pensioen op 1 juli 2024.

In het begin van mijn professionele carrière was alles nog op papier en de klantencontacten fysiek of per telefoon. Nu zitten we volop in het digitale tijdperk en wil ik nog eens benadrukken hoe belangrijk ons agentschap en medewerkers het vinden om onze klanten persoonlijk te helpen en bij te staan. Dit zowel op leuke momenten als op momenten dat het even minder gaat zoals bij een schadegeval. Ik ben fier op het agentschap en de werking. Ik kan met een gerust hart mijn klanten overdragen aan mijn collega's.

Graag bedank ik alle medewerkers van Assecure en vennoten Tom, Sam, Wim en Anne-Leen voor de toffe werksfeer en de vriendschap. Door de goede samenwerking kon het agentschap groeien tot wat het nu is. Ik ben heel blij dat ik hiervan deel mocht uitmaken. Bedankt aan iedereen van KBC verzekeringen voor de aangename samenwerking en ondersteuning.

Maar vooral een welgemeende dankjewel aan alle klanten voor het jarenlange vertrouwen. Het is voor jullie dat we dagelijks klaar staan om de service te bieden die jullie verwachten en verdienen. Team Assecure zal je met zorg verder helpen. Voor de aangifte van schadegevallen en vragen rond uw polis kan je terecht in één van onze drie vestigingen of via het algemeen telefoonnummer 09 335 55 55.

Ik kijk met een grote glimlach terug op deze periode. Ik ga jullie allemaal missen maar nu is het tijd om nieuwe avonturen aan te gaan. Ik kijk er naar uit om nieuwe hobby's te ontdekken en meer tijd te spenderen met mijn gezin en familie. Dankjewel voor de vele mooie jaren en graag tot ziens.

Marleen De Wispelaere

Dankbaar en trots blikt zij graag terug op haar loopbaan.

In 1984 startte ik als zelfstandig ABB-verzekeringsagent in Rieme als opvolgster van Gustaaf De Scheemaeker. Al snel volgde mijn eerste overname in 1990. Ik nam het agentschap en cliënteel over van Remi Van Hoecke in Kluizen.

Drie jaar later bouwden we onze woning met kantoorgedeelte in de Heifortstraat. Samen met mijn eerste medewerker Marjolijn baatte ik het agentschap uit vanuit mijn thuisadres. In 1998 maakte ik de fusie mee tussen kredietbank, CERA en ABB dat hierdoor KBC Verzekeringen werd.

In 2005 nam ik het agentschap van Hubert De Vliegher over en verhuisde het agentschap van mijn thuisadres naar het kantoor te Marktplein 12 in Ertvelde. Één jaar later fusioneerde ik met Tom De Clercq tot het verzekeringsagentschap De Clercq & De Wispelaere . Daarna volgden de overnames van de agentschappen van Peter Vereecke in Sleidinge en Sophie Bracke in Wondelgem.

In 2013 openden we onze derde vestiging in de Evergemsesteenweg in Wondelgem. Deze vestiging sloten we in 2019 doordat we verhuisden naar ons nieuw kantoor in centrum Evergem (Eindeken 7). Ons team groeide doorheen de jaren en telde ondertussen 11 medewerkers.

In 2020 bundelden De Clercq & De Wispelaere en Van de Velde Verzekeringen hun krachten. Dit resulteerde in het verzekeringsagentschap Assecure met vestigingen in Ertvelde, Evergem, Assenede en Eeklo. Ons team breidde uit naar 25 medewerkers. In 2022 openden we een nieuwe vestiging te Oostveldstraat 17 in Eeklo. Met mijn pensioen in het vooruitzicht sloten we het kantoor in Ertvelde. Op 1 juli 2024 ga ik definitief met pensioen.